OfficeCollection 2019-01-12T13:25:04+00:00

 I 15 år har vi udført kreative indretnings- og møbelløsninger til kontorer, undervisningslokaler, netværksområder, kantiner, receptioner, køkkener og badeværelser.

Butterfly-Table-Butterfly-Swivel-High_green-chairs-e1466750192339

OfficeCollection har i 15 år indrettet kontorer, kursuslokaler, kantiner mm, og vi er kendt for at levere gode og kreative løsninger der værdsættes af brugerne.

Indretning
    Møbler  

[/fusion_builder_row_inner]

Vi har gennem mange år tegnet og produceret møbler og inventar ud fra kundernes egne ønsker og behov.

Vi varetager hele opgaven ved opførelse af køkkener og badeværelser i virksomheder – vi udarbejder plantegninger, producerer elementerne og foretager den endelige opbygning fra A til Z.

Læs mere her

[/fusion_builder_row_inner]

OfficeCircle arbejder med indretning af skoler, hvor vi bl.a. tegner, indretter og leverer møbler til alle typer af lokaler.

OfficeCircle arbejder også med visuel og akustisk dæmning i skolens multirum, storrum etc., og vi fører et stort antal akustikskærme og skærme der benyttes til visuel afskærmning.

.

Læs mere her

fourdesigncastlounge05

Har I møbler og andet inventar I har behov for at få adskilt eller monteret, så står vi til rådighed.

Læs mere her

Lintex1
[/fusion_builder_row_inner]

OfficeCollection udfører istandsættelser og renovering af kontorfaciliteter og tilsvarende.

Læs mere her

INDRETNING

OfficeCollections indretnings- og møbelløsninger til virksomheder og uddannelsesinstitutioner tager udgangspunkt i, at medarbejdere, kunder, kursister og alle, der benytter faciliteterne får omgivelser, de både værdsætter og trives godt i.

Få mere information her

 

VI TILBYDER LØSNINGER –

HELE VEJEN RUNDT!

OfficeCollection hjælper ikke alene med de opgaver og problemstillinger, der kan opstå i forbindelse med flytteplaner, men også, når virksomheden ønsker at få udført større eller mindre ændringer – fx omkring indretning, møbler eller ombygning af lokaler.

Vi har gennem årene lavet en række velfungerende løsninger til kontorer, undervisningslokaler, netværksområder, kantiner og receptioner.

Kontorlokaler skal som udgangspunkt være funktionelle og praktiske. De senere år har det visuelle og designmæssige udtryk dog fået stor betydning, og er samtidig blevet en væsentlig måde at formidle virksomhedens værdier på.

Design, indretning, belysning, farvevalg og lignende har derfor stor indflydelse såvel på medarbejdernes trivsel i omgivelserne, som på kundernes opfattelse af virksomheden.

 OfficeCollection har stor erfaring indenfor disse områder, og står gerne til rådighed for at dele den med jer.

 

EN SOLID SAMARBEJDSPARTNER!

Jeg har gennem årene brugt OfficeCollection som samarbejdspartner, når vi har stået over for større og mindre indretnings- og ombygningsprojekter.

Samarbejdet har altid fungeret optimalt, og de løsningsforslag vi i samarbejde har udviklet og efterfølgende fået udført, har været til stor glæde for os og vores medarbejdere.

OfficeCollection har med deres kundeportal endvidere et veludviklet projektstyrings- og overvågningssystem, som bidrager til, at man som kunde altid har et godt og samlet overblik over forløbet af opgaverne.

Jeg kan til hver tid anbefale et samarbejde med OfficeCollection.

Kenneth Lilja, Finance Manager Denmark

MØBLER

OfficeCollection samarbejder med førende producenter af kontormøbler og belysning – herunder kan du se et meget begrænset udsnit af dem – vil du se flere, så benyt venligst linket under billederne.

Få mere inspiration omkring møbler og belysning:

Se nogle af de forhandlere vi samarbejder med her:

KØKKEN OG BAD

OfficeCircle tilbyder virksomheden opførelse af smukke og funktionelle køkkener og badeværelser til brug for kunder og personale. Vi varetager hele opgaven gennem vores projektstyring, og sørger for plantegninger, produktion af køkken- og bad-elementer. Vi står naturligvis også for hele opbygningen, herunder gulve, vægge, lofter og VVS-arbejde.

Vi har egenproduktion af de enkelte elementer til såvel køkken som bad, og vi er derfor yderst fleksible i forhold til valg af farver, materialer, lågeudformning og specialløsninger der er præcist tilpasset de ønsker, I måtte have.

Loading...

UNDERVISNING

OfficeCircle tegner, indretter og leverer møbler til alle typer af undervisningslokaler og lignende, fx:

  • almindelige klasselokaler
  • til specielle lokaler som fx
    • kemi, fysik og biologi-lokaler
  • auditorier
  • kantiner
  • skolebiblioteker
  • aula/netværksområder
  • lærerværelser
  • kontorer

OfficeCircle arbejder også med visuel og akustisk dæmning i skolens multirum, storrum etc., og vi fører et stort antal akustikskærme og ligeledes skærme der benyttes til visuel afskærmning.

ENTREPRISER

OfficeCollection har siden 2003 hjulpet en lang række virksomheder med at planlægge og udføre ombygning af alle typer lokaler – fx kontorer, kantiner, kursus- og mødelokaler, receptioner, badeværelser, køkkener, mv.

FLOTTE NYE LOKALER – FOKUS PÅ TILFREDSE BRUGERE

OfficeCollection tilbyder solidt håndværksmæssigt arbejde når virksomheden ønsker at få foretaget større eller mindre ombygninger af lokalerne. Vi har professionelle og erfarne fagpersoner inden for alle de områder, der kan komme på tale, fx murere, tømrere/snedkere, VVS og el.

VIRKSOMHEDENS VIGTIGSTE RESSOURCE ER MEDARBEJDERNE

Uanset om vi laver indretning, møbelløsninger, ombygninger eller flytter for jer, så er det med det formål, at slutresultatet skal give jer nogle spændende og dejlige omgivelser – et sted, hvor medarbejdere og kunder er glade for at opholde sig.

MØBELMONTERING

OfficeCollection har siden 2003 udført møbelmontering af høj kvalitet for mange tilfredse kunder.

Vi er meget grundige med vores arbejde og har stor forståelse for, at I som virksomhed har behov for, at opgaven løses hurtigt, og uden at genere jeres medarbejdere unødigt. Vi arbejder derfor yderst diskret, hvis det er i arbejdstiden, men vi tilbyder endvidere at komme om eftermiddagen, aftenen og i weekenden, såfremt I ønsker det.

Få et tilbud!

De rigtige kompetencer.

De rigtige løsninger.

Hele vejen rundt!

KONTAKT OS

Smukke møbler

Den rigtige indretnings- og møbelløsning er med til at give jeres virksomhed det rette image.

Lad os hjælpe Jer

Gode oplevelser

Godt design kombineret med kreativ indretning har stor betydning for medarbejdernes trivsel, og kundernes syn på jeres virksomhed.

Godt design!

Glade medarbejdere

Medarbejderne er jeres vigtigste ressource - de fortjener gode og smukke møbler - også på arbejdspladsen

En gevinst for virksomheden

Click edit button to change this text.