Hoteller og konferencecentre 2019-04-03T07:40:19+00:00

Beltá & Frajumar

Beltá & Frajumar er en møbelproducent, som OfficeCollection er stolte af at repræsentere i Danmark.

Gennem dette samarbejde kan vi tilbyde en bred vifte af ydelser der gør det muligt, at opnå enhver form for integreret indretning af hoteller, konferencecentre og kroer på vores hjemmemarked herunder Norge og Sverige.

KORT OM BELTA & FRAJUMAR!

Frajumar blev stiftet i 1966 og har gennem årene produceret og polstret møbler til erhverv og privat. I 2009 blev Beltá brandet skabt af internationale designere, og ved samme lejlighed grundlægges Beltá & Frajumar Projects. Formålet med Beltá & Frajumar Projects var, og er at tilbyde totalløsninger til Hotel-branchen.

KVALITET OG MILJØPOLITIK!

Beltá & Frajumar har koncentreret sig om at opnå det højeste niveau af kvalitet og service til den bedste pris på deres produkter og tjenester, således at virksomhedens kunder opnår fuld tilfredshed med  respekt for miljøet.

Hertil har Beltá & Frajumar etableret et system der benyttes til forvaltning af kvalitets- og miljøaspekter, hvor de er forpligtet til at overholde og håndhæve en række principper.

100 pct. SELVPRODUCERENDE!

Beltá & Frajumar er selvproducerende, og  alle deres indretningsløsninger er produceret på deres 20.000 m2 store produktionsareal, hvor man også finder deres udstilling og showroom. I samarbejde med Beltá & Frajumar tilbyder vi fabriksbesøg med seriøse samarbejdspartnere og kunder.

Kontakt os gerne for nærmere information.