Arkiv over nyhedsbreve fra OfficeCircle 2017-04-01T20:08:06+00:00

 

 Nyhedsbrev no. 1Indretning, møbler og erhvervsflytninger.

En mangeårig erfaring og fokus inden for indretning og møbler er nu udbygget med endnu et fokusområde, nemlig erhvervsflytninger for såvel private som offentlige virksomheder.

I regi af OfficeCollection har vi gennem årene foretaget mange erhvervsflytninger, men med dannelsen af OfficeCircle har vi valgt at sætte en yderligere og målrettet indsats ind på dette område, således at vi med vores projektstyring og rådgivning kan varetage virksomhedernes interne og eksterne flytteproces helt gnidningsfrit.

I OfficeCircle yder vi nu bistand til private og offentlige virksomheder – hele vejen rundt:

Indretning og møbler
Vi har i snart 15 år tegnet, ombygget og møbleret lokaler, som virksomhedens medarbejdere og kunder har sat stor pris på, at benytte.

Læs mere

Køkken og bad
Vi varetager hele opgaven ved opførelse af køkkener og badeværelser i virksomheder – vi udarbejder plantegninger, producerer elementerne og foretager opbygningen ud fra de ønsker der er.Læs mere

Erhvervsflytning
En erhvervsflytning – både internt og eksternt – kræver omfattende planlægning, stor ekspertise og tid, og her kan OfficeCircle hjælpe med professionel bistand.

Læs mere

Møbelmontering
Har I møbler og andet inventar I har behov for at få adskilt eller monteret, så står vi til rådighed. Vi håndterer også gerne brugt inventar.Læs mere

Projektstyring
Uanset om der planlægges en flytning, en ombygning eller en større møbelinvestering, er det vigtigt, at få den bedst mulige rådgivning så opgaverne udføres optimalt.

Læs mere

Entrepriser
OfficeCircle udfører istandsættelser og renovering af kontorfaciliteter og tilsvarende.Læs mere